Τι προσφέρουν τα διαφημιστικά δώρα στην επιχείριση μου ;

Τα διαφημιστικά είδη, τα διαφημιστικά προϊόντα, τα διαφημιστικά δώρα είναι άρθρα εμπορεύματος που φέρουν λογότυπο και χρησιμοποιούνται σε προγράμματα μάρκετινγκ και επικοινωνίας. Τα κοινά αντικείμενα περιλαμβάνουν μπλουζάκια, καπέλα, μπρελόκ, αφίσες, αυτοκόλλητα, στυλό, κούπες, koozies, παιχνίδια. Η μεγαλύτερη κατηγορία προϊόντων για διαφημιστικά προϊόντα είναι τα φορετά είδη, τα οποία αποτελούν περισσότερο από το 30% του συνόλου.

Τα διαφημιστικά αντικείμενα είναι αυτά που σας βοηθούν να προωθήσετε την επιχείρησή σας ή το εμπορικό σήμα σας με ένα μήνυμα, ένα λογότυπο ή ένα σύνθημα σε αυτό. Πολλοί επιχειρηματίες αρχίζουν να αναμεταδίδουν το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του πελάτη προσελκύονται από διαφημιστικά αντικείμενα όπως στυλό, δώρα, τσάντες, covers και άλλα. Είναι ο καλύτερος τρόπος να μεταφέρετε το μήνυμά σας ή να προωθήσετε την επιχείρησή σας και να κάνετε τη σύνδεσή σας ισχυρή με τους πελάτες σας.

Τι είναι διαφημιστικά προϊόντα;

Τα διαφημιστικά προϊόντα είναι χρήσιμα υλικά αντικείμενα που φέρουν το όνομα, το λογότυπο ή το μήνυμα ενός διαφημιζόμενου, με σκοπό την αύξηση της ευαισθητοποίησης των καταναλωτών μεταξύ τους. Τα διαφημιστικά προϊόντα είναι ένα απίστευτα ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ, καθώς επιτρέπουν σε μια μάρκα να συνδεθεί με τους καταναλωτές, εμπλέκοντας τις αισθήσεις τους. Ως μία από τις μόνες μορφές διαφήμισης που επιτρέπει στους καταναλωτές να αλληλεπιδρούν με ένα εμπορικό σήμα σε φυσικό επίπεδο, τα διαφημιστικά προϊόντα δημιουργούν συχνά μια πιο αξέχαστη εμπειρία μάρκας.

Λειτουργεί αυτός ο τρόπος διαφήμισης ;

Το 88% των παραληπτών διαφημιστικών προϊόντων θυμάται το όνομα του διαφημιζόμενου στα προϊόντα. Το 85% των παραληπτών συνεργάζεται με τον διαφημιζόμενο στο προϊόν. Το 83% των ανθρώπων τους αρέσει να τις λαμβάνουν. Τα προϊόντα προώθησης λειτουργούν.

Τα σωστά προωθητικά προϊόντα για το σωστό κοινό. Εξερευνήστε τις επιλογές.

Από μια διαφημιστική κούπα σε ένα ασύρματο ποντίκι, τα διαφημιστικά προϊόντα έρχονται σε όλα τα σχήματα, τα μεγέθη και τα χρώματα. Σε πολλές περιπτώσεις, είναι ακόμη δυνατή η απόκτηση προσαρμοσμένων αντικειμένων που συνήθως δεν υπάρχουν στους καταλόγους προωθητικών προϊόντων. Εάν μπορείτε να το δείτε και να το αγγίξετε, είναι πιθανότατα διαθέσιμο ως διαφημιστικό προϊόν. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε μια καμπάνια μάρκετινγκ έτσι ώστε να είναι πιο σχετική με μια συγκεκριμένη δημογραφική ομάδα που θέλετε να στοχεύσετε. Τα διαφημιστικά δώρα είναι ένας πολύ έξυπνος και οικονομικός τρόπος προώθησης της επιχείρισης σας.

Δημιουργία Brands εμπειριών που διαρκούν.

Κάθε μέρα ακούτε για μια νέα διαφήμιση, ένα νέο μουσικό φεστιβάλ ή ένα νέο γεγονός της κοινότητας. Οι σημερινοί καταναλωτές αναμένουν ότι τα εμπορικά σήματα θα τα φτάσουν σε προσωπικό επίπεδο. Ποιος καλύτερος τρόπος σύνδεσης με τους καταναλωτές σε αυτά τα γεγονότα παρά με διαφημιστικά προϊόντα;

Leave your comment